Verhaal van Arno

Functiebeschrijving

Ik hou mij bij Zwamtotaal bezig met vloerrenovaties en de bestrijding van houtaantasters.

Mijn dag

Die begint over het algemeen vroeg, tussen 06:00 en 06:30 uur. Samen met mijn vaste maat pakken we een bak koffie en het materiaal wat we die dag nodig denken te hebben.

We vertrekken altijd vanuit Veenendaal en zijn rond 07:30 uur op de klus. Met mijn werkzaamheden ben ik in het hele land actief. Vorige week heb ik nog een vloer vervangen in Leeuwarden, vandaag zijn we gestart met het verwijderen van een vloer in Rijswijk. De balken zijn hier voor het grootste gedeelte aangetast door zwam en waren dringend aan vervanging toe. Ik kom in woningen waarbij mensen gewoon door de vloer heen gezakt zijn.

De komende tijd storten wij ons op het uitbreken van de vloer. Tijdens het slopen is het belangrijk dat je er rekening mee houdt dat je in een huis bezig bent waar in principe alleen de vloer vervangen wordt. Je moet er bijvoorbeeld rekening mee houden dat je niet onnodig het stucwerk beschadigd of iets dergelijks.

Tussen de middag eten we een broodje. In mijn bedrijfswagen heb ik naast goed gereedschap ook een klein gasstelletje om af en toe wat warms klaar te maken in de pauze. Vandaag staan er knakworstjes op het menu, hahaha.

De bewoners van deze woning hebben er voor gekozen om weer houten balken terug te plaatsen met daarover houten ‘underlayment platen’. Hierover plaatsen wij vervolgens speciale vloerelementen waardoor de leidingen van vloerverwarming komen te lopen. Deze bewoners hoeven dus niet bang te zijn voor koude voeten zodra wij hier klaar zijn.

Voor de verkeersdrukte probeer ik weer op de zaak terug te zijn. Daar heb ik vaak nog overleg met de planner/werkvoorbereider over het verloop van de dag. Moe maar voldaan vertrek ik rond 17:00 uur weer naar mijn gezin.

Meld je aan!

Wil jij graag een dagje meelopen?
Meld je dan snel aan en ontdek!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze contactgegevens

Zwamtotaal B.V.
Generatorstraat 3
3903 LH Veenendaal

0318 - 734 190
info@zwamtotaal.nl
www.zwamtotaal.nl