Verhaal van Robert

Functiebeschrijving

Ik hou mij bij Zwamtotaal bezig met het vervangen van vloeren en de bestrijding van zwam, houtworm en alle andere dingen die hout kunnen aantasten.

Mijn dag

In de ochtend kom ik naar de zaak om mijn maat op te pikken. We pakken wat te drinken en vertrekken vanuit Veenendaal naar de klus. Iedere dag is bij Zwamtotaal anders.

Vandaag zijn wij bijvoorbeeld in Zeist. Door een lekkage van een dakgoot is hier zwam in de kapconstructie ontstaan. Vanochtend hebben we de steiger opgebouwd en zojuist hebben wij de dakpannen verwijderd om bij het aangetaste hout te komen. Met de zwam is het belangrijk dat wij één meter tot na de laatste zwamaantasting het hout verwijderen, anders heeft men kans dat de zwam na verloop van tijd weer terugkomt. Zodra alle aangetaste houten delen verwijderd zijn beginnen we met de wederopbouw van de kap.

De afwisseling maakt dit werk erg leuk. Vandaag een gedeelte van een kap vervangen en morgen een nieuwe vloer in Amsterdam plaatsen. Er zijn ook wel klussen die minder leuk zijn, in sommige kruipruimtes ligt bijvoorbeeld puin en dat moet er dan uit. Maar ja… minder leuke klussen heb je overal.

Op vrijdag proberen we altijd wat eerder op de zaak te zijn. De reden laat zich raden! Na zo’n week hard werk is het lekker om met de rest van de collega’s een biertje te drinken…en de vette pan even aan te zetten. Ik vind een goede onderlinge sfeer sowieso belangrijk. Bij Zwamtotaal doen we regelmatig leuke dingen. Bedrijfsuitjes en voor de zomervakantie de BBQ op de zaak met alle gezinnen. Ook het contact met de leidinggevende is altijd prettig, we moeten het tenslotte met zijn allen doen. Ga eens 1 dagje mee om dit zelf mee te maken!

Meld je aan!

Wil jij graag een dagje meelopen?
Meld je dan snel aan en ontdek!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze contactgegevens

Zwamtotaal B.V.
Generatorstraat 3
3903 LH Veenendaal

0318 - 734 190
info@zwamtotaal.nl
www.zwamtotaal.nl